Obedové Menu

POLIEVKA TÝŽDŇA

Fazuľová polievka s údeným mäsom a domácimi rezancami

29.09. PONDELOK:

Zeleninová polievka s krupicovými haluškami

I. Bravčový guláš s haluškami

II. Zemiakové gnocchi s nivovou omáčkou a pečenými šunkovými rezančekmi

III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou

 

30.09. UTOROK:

Brokolicový krém s krutónmi

I. Pomaly pečená krkovička, omáčka z čierneho piva, zemiakové pyré,

pikantná čalamáda

II. Zeleninové krémové rizoto so špenátom a kúskami kuracieho mäsa

III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou

 

 

01.10. STREDA:

Cesnaková polievka so syrom

I. Vyprážané vykostené kuracie stehno, jazmínová ryža, broskyňový kompót

II. Grilovaný encián, hranolky, brusnicový dip

III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou

 

 

02.10. ŠTVRTOK:

Lusková mliečna polievka

I. Hovädzie kúsky na hríboch, tarhoňa, kyslá uhorka

II. Mix listových šalátov s údenou šunkou PASTRAMI, paradajka, uhorka, reďkovka, medovo-horčicový dressing, bagetka

III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou

 

 

03.10. PIATOK:

Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami

Predjedlo :

Kačací rillette, šalotka, uhorka, dijónska horčica

I. Bravčová panenka sous vide, slivková omáčka, opekané zemiaky

II. Filé z aljašskej tresky, kuskus s grilovanou zeleninou, limetková omáčka

III. Šúľance s makom alebo orechmi, prepustené maslo