Obedové Menu

POLIEVKA TÝŽDŇA

Talianska paradajková polievka s parmezánom

30.06.PONDELOK:

Šošovicová polievka s koreňovou zeleninou

I. Pomaly pečené morčacie prsia s anglickou zeleninou, ryža

II. Linguine s baby krevatami, mladým špenátom a cherry paradajkami

01.07. UTOROK:

Pórková polievka so zemiakmi

I. Bravčová krkovička na cibuľke, zemiakové pyré, jemne pikantná čalamáda

II. Grécky šalát s feta syrom, bagetka

III. Filet z morského vlka, grilovaná zelenina, bylinkové maslo, varené baby zemiaky

02.07. STREDA:

Kalerábová polievka s hráškom a karotkou

I. Maďarský guláš, domáca parená knedľa

II. Špagety s bazalkovo špenátovým pestom a parmezánom

III. Filet z morského vlka, grilovaná zelenina, bylinkové maslo, varené baby zemiaky

03.07.ŠTVRTOK:

Falošná držková z hlivy ustricovej

I. Kuracie filety gratinované s paradajkou, bazalkou a mozzarellou, hrášková ryža

II. Šalát s pečenou cviklou, rukolou, syrom feta a vlašskými

orechami, medovo balzamikový dresing

III. Filet z morského vlka, grilovaná zelenina, bylinkové maslo, varené

baby zemiaky

04.07.PIATOK:

Slepačia polievka s mäsom, zeleninou a rezancami

I. Rezeň z vykostených kuracích stehien, slovenský šalát

II. Hráškové rizoto s údeným pstruhom

III. Domáce lievance s lesným ovocím, šľahačkou a čokoládovou polevou