Obedové Menu
POLIEVKA TÝŽDŇA
Fazuľová polievka s údeným mäsom a domácimi rezancami
29.09. PONDELOK:
Zeleninová polievka s krupicovými haluškami
I. Bravčový guláš s haluškami
II. Zemiakové gnocchi s nivovou omáčkou a pečenými šunkovými rezančekmi
III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou
30.09. UTOROK:
Brokolicový krém s krutónmi
I. Pomaly pečená krkovička, omáčka z čierneho piva, zemiakové pyré,
pikantná čalamáda
II. Zeleninové krémové rizoto so špenátom a kúskami kuracieho mäsa
III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou
01.10. STREDA:
Cesnaková polievka so syrom
I. Vyprážané vykostené kuracie stehno, jazmínová ryža, broskyňový kompót
II. Grilovaný encián, hranolky, brusnicový dip
III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou
02.10. ŠTVRTOK:
Lusková mliečna polievka
I. Hovädzie kúsky na hríboch, tarhoňa, kyslá uhorka
II. Mix listových šalátov s údenou šunkou PASTRAMI, paradajka, uhorka, reďkovka, medovo-horčicový dressing, bagetka
III. Domáce Tagliolini s čiernou hľuzovkou, parmezánovou omáčkou
a rukolou
03.10. PIATOK:
Hovädzí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami
Predjedlo :
Kačací rillette, šalotka, uhorka, dijónska horčica
I. Bravčová panenka sous vide, slivková omáčka, opekané zemiaky
II. Filé z aljašskej tresky, kuskus s grilovanou zeleninou, limetková omáčka
III. Šúľance s makom alebo orechmi, prepustené maslo