Obedové Menu

POLIEVKA TÝŽDŇA

Špargľový krém s prošutovým čipsom a maslovým toastom

28.04.PONDELOK:

Hrášková polievka s haluškami

I.         Jemne pikantné bravčové rezance s čerstvou zeleninou, zemiakovo cuketové placky

II.         Kurací filet na teplom zeleninovom šaláte so špargľou a baby zemiakmi v šupke, domáci jogurtový dresing

III.         Cézar šalát s kuracím mäsom

 

29.04. UTOROK:

Gulášová polievka, chlieb

I.         Morčací steak, bylinkové maslo, anglická zelenina, ryža

II.         Špenátové gnocchi s parmezánovou omáčkou

III.         Cézar šalát s kuracím mäsom

 

30.04. STREDA:

Cesnaková krémová, krutóny

I.         Hovädzí tokáň na červenom víne, karlovarský knedlík

II.         Kurací gyros, tzatziky, baby šalát, tortilla

III.         Šalát PATRIOT

 

01.05.ŠTVRTOK:

Slepačia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou

I.         Šafránové rizoto s údeným lososom a baby krevetkami

II.         Šalát PATRIOT

III.         Pečený daniel so šalotkou, šípková omáčka, pretláčané zemiaky s cibuľkou a slaninkou

 

02.05.PIATOK:

Slepačia polievka s mäsom, rezancami a zeleninou

I.         Konfitované kačacie stehno, červená kapusta, lokša

II.         Naše Tagliatelle s cuketou a citrusovo-mätovou omáčkou

III.         Zemiakové šúľance s makom, alebo orechmi, prepustené maslo