A La Carte

Predjedlo

  • 60gTARTAR Z ÚDENÉHO LOSOSA
    so šalotkou, kôprom a limetkou, zjemnený kyslou smotanou, bagetka

Polievky

  • 0,25lSLEPAČIA POLIEVKA
    s rezancami, mäsom a zeleninou

Šaláty

  • 250 gCÉZAR ŠALÁT s bagetkou
    Na požiadanie: so 100 g kuracím mäsom so 100 g hovädzím filetom
  • 250g/120gŠALÁT PATRIOT
    (kuracie mäso, mix šalát, olivy, baby mozzarella, cherry paradajky, bagetka)
  • 250g/150gŚALÁT NICOISE
    (grilovaný tuniak na listovom šaláte s paradajkou, zelenými fazuľkami, olivami, vajíčkom, bagetka)

Ryby

  • 180gLOSOS NA GRILE
    s balzamikovo-medovo-sójovou glazúrou, šalát z reďkovky, feniklu a mladej cibuľky

Cestoviny - Rizoto

  • 300gTAGLIATELLE
    s bazalkovo - špenátovým pestom, limetkou a parmezánom
  • 300gŠPAGETY AGLI OLIO
    na požiadanie: s krevetami a špenátom
  • 300gBRYNDZOVÉ HALUŠKY
    so slaninou
  • 300gŠAFRÁNOVÉ RIZOTO
    s údeným lososom a baby krevetami

Mäso

  • 250gKURACÍ STEAK SUPREME
    s baby šalátikom
  • 150gMEDAJLÓNKY Z BRAVČOVEJ PANENKY
    v slaninkovom závoji na grile
  • 170gWIENER SCHNITZEL
  • 150gHOVÄDZIE RAGÚ
    s červenou cibuľkou, dijonskou horčicou a chilli papričkami
  • 180gKONFITOVANÝ JELEŇ
    restované zelené fazuľky so slaninkou, ragú z húb a čučoriedok
  • 200gHOVÄDZÍ STEAK ARGENTÍNAA
  • 300g/400gRIB EYE STEAK URUGUAJ
  • 200gRUMP STEAK URUGUAJ

Prílohy

  • 150gRYŽA
  • 200gOPEKANÉ ZEMIAKY
  • 200gVARENÉ ZEMIAKY S MASLOM
  • 200gPRETLÁČANÉ ZEMIAKY NA CIBUĽKE
  • 150gHRANOLKY
  • 150gGRILOVANÁ ZELENINA

Dezerty

  • 120gGLAZÚROVANÉ JAHODY
    s mascarpone krémom a vanilkou

Jedálny lístok je platný od 1.6.2022
Zodpovedná osoba: Pavol Erazmus
Jedlá pripravil šéfkuchár: Pavol Erazmus

Váha mäsa sa rozumie v surovom stave. Zmena jedálneho lístka vyhradená.

BR-TT s.r.o., Jeruzalemská 12, 917 01 Trnava